Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Με την ΕΑ Πατρών στην πρώτη εντός έδρας μάχη της χρονιάς οι «λύκοι»


ΤΟ ΠΡΩΤΟ εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνουν σήμερα οι «Λύκοι» του Χρήστου Δημητρακόπουλου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας.
Μετά την απώλεια με τον φιλόδοξο για άνοδο Κύζικο όπου οι «λύκοι» παρουσιάστηκαν με απουσίες και προβλήματα, τώρα έχουν την ευκαιρία και φυσικά θέλουν να την αδράξουν - ώστε να καλύψουν το βαθμολογικό κενό - στο παιχνίδι με την νεανική ομάδα της ΕΑ Πατρών. Μια ομάδα νεοφώτιστη και σαφώς πιο άπειρη στο πρωτάθλημα κι ένα παιχνίδι που προσφέρεται γι’ αυτό το σκοπό!!!
Άλλωστε η δυναμική της καλαματιανής ομάδας θεωρείται και φέτος δεδομένη, παρότι δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης, διαθέτει ακόμη τα δικά της παιδιά, αθλητές με ταλέντο που παίζουν για τη φανέλα και έχουν αποδείξει πως αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως η «Καλαμάτα ’80» δεν έχει στα υπέρ μόνον την εμπειρία και το ταλέντο, αλλά και τον σπουδαίο κόσμο της!
Τον δυναμικό φίλαθλο κόσμο της προσκαλεί σήμερα το απόγευμα (18.00) στο κλειστό του δημοτικού σταδίου της παραλίας, να δώσει βροντερό παρόν και να στηρίξει την προσπάθειά που και φέτος θα κάνει με την ελπίδα για ό,τι καλύτερο στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.
Τον αγώνα της «Καλαμάτα ’80» ορίστηκαν να διευθύνουν οι Καψάσκης και Σαραβελάκης.


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου