Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

23 ποδηλάτες θα τρέχουν το 2016 με την φανέλα του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλή»

Μερικοί μόνον από τους 23 ποδηλάτες που τη νέα χρονιά θα τρέχουν με τα «χρώματα» του Ευκλή Καλαμάτας

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΕ 16 Διασυλλογικούς ποδηλατικούς αγώνες συμμετείχαν το 2015 ανά την Ελλάδα, οι ποδηλάτες του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλή» καταλαμβάνοντας μάλιστα αρκετά καλές θέσεις.
Για τη νέα αγωνιστική χρονιά η ποδηλατική ομάδα του "Ευκλή" όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αντιθέτως ενισχύθηκε σημαντικά!
Συγκεκριμένα το ποδηλατικό τμήμα επανδρώθηκε με 5 μεταγραφές και 5 νέες εγγραφές ποδηλατών που θα τρέξουν φέτος σε διάφορους αγώνες της χώρας.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι: Παπαγεωργίου Αθανάσιος (από τον Π.Ο. Πατρών), Δούσης Παναγιώτης και Χιουρέας Χρήστος (από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.), Μανεσιώτης Γιώργος και Σουλαντίκας Νικόλαος (από τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης).
Ενώ οι νέοι ποδηλάτες είναι οι: Κουτσουμπός Γεώργιος, Λαγός Χρήστος, Μίχος Βασίλειος, Ντόβας Αναστάσιος και Σταμάτης Παντελεήμων, Ποντίκης Χρήστος.
Επικεφαλής και υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος είναι ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος, ο οποίος έχει βοηθό στο πλευρό του τον Ρούση Αλέξανδρο. Σε ό,τι αφορά στους παλιούς ποδηλάτες δεν υπήρξε καμία απώλεια φέτος, με όλους τους λεγόμενους «παλιούς» να επανεκδίδουν τα δελτία τους στον Ευκλή. Πρόκειται για τους: Γεωργόπουλο Δημήτριο, Γιαννιό Καλλικράτη, Γύφτουλα Πέτρο, Λαμπρόπουλο Απόστολο, Μπάκα Αθανάσιο, Μυστριώτη Βασίλειο, Νικητόπουλο Παναγιώτη – Αθανάσιο, Παπαβασιλόπουλο Ιωάννη, Παπαδόπουλο Γεώργιο και Τσούτσο Θεόδωρο.

Δυο ποδηλατικοί αγώνες του Ευκλή
στο καλεντάρι της ΕΟΠ για το 2016
 Τη διοργάνωση δυο ποδηλατικών αγώνων στην περιοχή μας έχει προγραμματίσει για φέτος το τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής», έχοντας μάλιστα ήδη λάβει την έγκριση της Ε.Ο.Π. τους οποίους η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία έχει συμπεριλάβει στο επίσημο καλεντάρι της.
Πρώτος ημερολογιακά, είναι ο «3ος Γύρος Αρφαρά – Πήδημα» στα Αρφαρά, που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για αγώνα αντοχής δρόμου απόστασης 100 χλμ και 60 χλμ, τον οποίο ο Ευκλής συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.
Δεύτερος είναι η «9η Ανάβαση Ταϋγέτου» που θα γίνει στην Καλαμάτα στις 25 Σεπτεμβρίου. Αγώνας απόστασης 45 χλμ από την Καλαμάτα έως το Τουριστικό Ταϋγέτου, που διοργανώνει ο Ευκλής σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.

Χορηγοί 2016
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα ποδηλατών του «Ευκλή» θα εξακολουθήσει να φορά τη φανέλα που πρόσφεραν οι παρακάτω επαγγελματίες – χορηγοί της περιοχής: Spinos (καφεκοπτείο –Ιστορικό Κέντρο), Κάβα «Musses», «Energy Club Sportsfood Activlab (κατάστημα υγιεινής διατροφής), Luna Lounge (καφέ μπαρ), Palataki Villas Holiday Resort (Καρδαμύλη).

Ευχές διοίκησης
Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους ποδηλάτες να έχουν καλά αποτελέσματα και να απολαύσουν την συμμετοχή τους στους αγώνες τη νέα χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου