Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜATΑΣ «ΕΥΚΛΗΣ»

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Διασυλλογικός
ποδηλατικός αγώνας «3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα»

ΓΙΑ 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΠΟΚ «Ευκλής» διοργανώνει τον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα».
Ο αγώνας είχε σημειώσει την περσινή χρονιά μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας μάλιστα 133 συμμετέχοντες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, γεγονός που δημιουργεί αίσθηση αισιοδοξίας για τους διοργανωτές, που ευελπιστούν και φέτος να γίνει ένας εξίσου μεγάλος σε συμμετοχή και ενδιαφέρον σε αγωνιστικό επίπεδο αγώνας.
Με τον αγώνα αυτό γίνεται στην ουσία και το αγωνιστικό ποδαρικό για τον σύλλογο του Ευκλή με τη φανέλα του οποίου φέτος τρέχουν 23 αθλητές εκ των οποίων 5 ήταν οι νέες μεταγραφές, 6 οι πρώτες εγγραφές και οι υπόλοιποι 12, ανήκαν ήδη στο σύλλογο. Στον αγώνα «3ο Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», ο Ευκλής θα συμμετέχει με αρκετούς αθλητές τους.

Η προκήρυξη του αγώνα

«Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΦΑΡΩΝ Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Κυριακή 28/02/2016 και ώρα 09:30πμ, ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος ΓΥΡΟΣ ΑΡΦΑΡΑ-ΠΗΔΗΜΑ», στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Γυναικών-Ανδρών-Νέων-Μάστερς(ΠΕΠΑ)-ΟΠΕΝ(19-35 ετών, 35 ετών και άνω).
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά.
Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις
-Παμπαίδες-Παγκορασίδες-ΟΠΕΝ: 09:30πμ και απόσταση 20χλμ (10x2 στροφές)
-Παίδες-Κορασίδες-Μάστερς-Γυναίκες 10:30πμ και απόσταση 60χλμ (10x6 στροφές)
-Ανδρών-Νέων-Εφήβων 10:25πμ και απόσταση 100χλμ (10x10 στροφές)
Οι ώρες εκκίνησης μπορεί ν’ αλλαχθούν ανάλογα με την προσέλευση των αθλη-τών/αθλητριών

● Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:00πμ.
● Βραβεύσεις: Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα προσφέρει μπουφέ σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.
Απονομές: Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.
● Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 21:00 στο email efklis1894@gmail.com ή στο τηλ/φαξ 2721090627 (Ελένη Οικονομοπούλου) και κιν. 6932204166 (Πάνος Βεργετόπουλος).
● Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2016. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).
Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Το σημείο ορίζεται 100μ πριν τη γραμμή τερματισμού.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.
Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.
Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου