Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1

Τρένο ασταμάτητο…

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ τους Κουτσολία και Γιαννόπουλο η Θύελλα Χαρακοπιού συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας.
Η Θύελλα Χαρακοπιού έπαιζε χθες με τον Πανιώνιο Καλαμάτας, επί του οποίου επικράτησε με 2-1. Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού δίχως να νοιώσουν ιδιαίτερη απειλή, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς με μεγαλύτερο σκορ.
Το πρώτο γκολ της Θύελλας Χαρακοπιού πέτυχε ο Βασίλης Κουτσολιάς στο 15λεπτο για να ισοφαρίσει προσωρινά ο Πανιώνιος με τον Τζώρτζη σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 30΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε το γκολ του Κώστα Γιαννόπουλου στο 66ο λεπτό του (2-1).
Μάλιστα οι δυο ομάδες, αγωνίστηκαν από το 74ο. λεπτό με παίκτη λιγότερο (εννέα παίκτες έκαστος) λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισαν οι Κουτσολιάς από τη Θύελλα Χαρακοπιού και Ψαράς από τον Πανιώνιο. Να σημειωθεί, πάντως, πως αρκετά ήσαν τα παράπονα των γηπεδούχων για την διαιτησία του κ. Σκόρδου και των βοηθών του.
● Διαιτησία: Σκόρδος, Τζεμαλάϊ, Κομπιλίρη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Σακκάς, Γ. Σκόθος, Μ. Στασινόπουλος, Ορφανός, Κ. Στασινόπουλος, Κουτσολίας, Σαμπάνι (87′ Α. Σκόθος), Α. Στασινόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Στασινόπουλος (33′ λ.τρ. Μαρκάκης), Γιαννόπουλος (82′ Δέμπι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσουλάκος, Ψαρράς, Γιάνναρης, Λιανός, Πετρόγιαννης, Μ. Κώστας (87΄Ματσίκας), Χ. Κοντοθανάσης (86′ Αλεβίζος), Β. Κοντοθανάσης, Τζώρτζης, Σακκάς, Π. Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου