Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

212 δρομείς θα πάνε στον
32° Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας



Νέο ρεκόρ συμμετοχών έπιασε ο ΣΔΥ Μεσσηνίας, φανερώνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμικότητά του να συμμετάσχει μαζικά σε λαϊκούς αγώνες και διοργανώσεις, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.
Εν όψει του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ανακοίνωσε το «κλείσιμο» των εγγραφών για όλα τα αγωνίσματα και πλέον δεν δέχεται καμία αίτηση!
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αφού έφτασαν τις 212, δημιουργώντας
«Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, για την εμπιστοσύνη αλλά και την μεγάλη κινητοποίηση τους.
Η τελική λίστα συμμετεχόντων αναρτήθηκε στο site του ΣΔΥΜ, ώστε αν κάποιος δεν δει το όνομα του, ή βλέπει κάποιο λάθος, να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΣΔΥΜ Παναγιώτη Καμπά Τηλ.:6983511797 και Στέλιο Μπούρα Τηλ.: 6945757915 για διόρθωση.
Η διανομή και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, των chips χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Κλειστό Γήπεδο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.
● Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής:
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014: 10.00 – 20.00
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014: 10.00 – 18.00

Διαδικασία παραλαβής αριθμών
και πακέτων συμμετοχής
Όπως ενημερώνει ο σύλλογος: Κατά την είσοδο στο Κέντρο Εγγραφών, ο επισκέπτης-δρομέας μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Πληροφοριών για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ή γενικότερα στοιχεία για τη διοργάνωση.
Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών υπάρχουν πίνακες όπου αναρτώνται όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων δρομέων και οι αριθμοί συμμετοχής τους ανά ηλικιακή κατηγορία και με αλφαβητική σειρά.
Όλοι οι δρομείς που έχουν επιτυχώς εγγραφεί για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ θα λάβουν, μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email), που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους. Ο δρομέας που έχει ήδη λάβει το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα (email) κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου - επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του - παραλαμβάνει το φάκελο με:
● τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης, και
● το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.
Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής.
Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα (για παράδειγμα επιθυμούν να αλλάξουν τον αγώνα στον οποίο θέλουν να αγωνιστούν) μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων.
Ανάλογα με το πακέτο συμμετοχής που έχει ήδη επιλέξει ο δρομέας, εκτός του φακέλου με τον αριθμό συμμετοχής του και το chip χρονομέτρησης, παραλαμβάνει επίσης:
ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: Την πλαστική τσάντα, στην οποία θα βάλει τα ρούχα του πριν την εκκίνηση και στην οποία έχει ενσωματωθεί το σχετικό ενημερωτικό και πληροφοριακό υλικό.

ΕΝΙΣΧΥΜΕNΟ ΠΑΚΕΤΟ: Την πλαστική τσάντα με το υλικό του βασικού πακέτου, καθώς και τα επιπλέον δώρα και αναμνηστικά που συμπεριλαμβάνονται στο Ενισχυμένο Πακέτο. Οι δικαιούχοι του Ενισχυμένου Πακέτου θα παραλάβουν το T-Shirt της διοργάνωσης από τον αντίστοιχο σταθμό που λειτουργεί εντός του Κέντρου Εγγραφών με την επίδειξη του φακέλου που περιέχει τον αριθμό συμμετοχής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου